Home » Algemeen

De nagelstudio is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, ontstaan doordat de nagelsalon is uitgegaan van door cliënt verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, allergieën, medicijngebruik, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding.

De nagelstudio geeft de cliënt een week (7 dagen) service op de behandelingen en de producten. Deze garantie vervalt indien: *De cliënt heeft gekozen voor een andere behandeling dan aangeraden is door de nagelstudio o.b.v. de verzamelde gegevens op de klantenkaart. *De cliënt de (kunst)nagels heeft laten onderhouden door een andere nagelstudio. *De cliënt zonder handschoenen met agressieve chemicaliën heeft gewerkt. *De cliënt de (kunst)nagels opzettelijk heeft afgebroken of afgebeten. *De cliënt de adviezen voor thuisverzorging van de (kunst)nagels niet heeft opgevolgd.

Wij werken alleen volgens afspraak en betaling contant na de behandeling, via bankoverschrijving in de salon of via een gekregen kadobon. 

Afspraak annuleren of wijzigen?

Geen probleem, echter wel minimaal 48 uur voor aanvang van de afspraak.

Dit mag per email, app., telefoontje of sms.

Wanneer er later wordt afgezegd of gewijzigd wordt er 50% van de geboekte behandeling in rekening gebracht.